31 Ocak 2008 Perşembe

ÇORUMSPOR ŞİRKETLEŞİYOR

Çorumspor yıllardır eksikliğini hissettiği şirketleşme yolunda ilk adımı attı. İdari ve Mali Asbaşkan Selahattin Ezer, şirketleşme ile ilgili araştırmayı başlattıklarını, Pazartesi günü de resmi girişimleri yapacaklarını açıkladı. Dün, Basın Sözcüsü Şerafettin Bahadır ile ortak bir basın toplantısı düzenleyen Selahattin Ezer, Nisan’da yapılacak olan olağan genel kurul öncesi şirketleşme çalışmalarını tamamlayıp kalıcı bir eser bırakacaklarını ifade ederek, “Artık Çorumspor’un da belli bir idare şekli olacak. Kulübün gelir ve giderleri tek tek kayıt altına alınıp tüm parası banka hesabına yatırılacak. Kısacası Çorumspor’un her şeyi şeffaf olacak. Anonim Şirket (A.Ş.) ya da Limited Şirketi (Ltd) mi olacağı ise henüz belli değil. Bu konuda araştırma içerisindeyiz. Pazartesi gününe kadar araştırmalarımızı sonuçlandırıp şirket kurma yolunda da resmi işlemlerimize Pazartesi günü başlayacağız” şeklinde konuştu.

AMİGOLARI TANIMIYORUZ

Mehmet Ali Altunkaya ile Hasan Gözübüyük’ün Çorumspor’un resmi amigoları olmadıklarını da dile getiren Selahattin Ezer, artık Altunkaya ve Gözübüyük’ü amigo olarak kabul etmediklerini vurguladı ve, “Taraftar zor günde de iyi günde de takımının yanında olur, destekler. Ancak biz M. Ali ve Hasan’dan yana çok sıkıntılıyız. Kendilerini amigo olarak tanımıyoruz. Çorumspor’un amigoları değillerdir. Taraftarlarımızın bundan sonra bu bilinçle hareket etmelerini istiyoruz. Kamouoyunun da bu konuda bilgi sahibi olmasını istiyoruz.

2. LİG YOLUNA BAŞ KOYDUK

Çorumspor’un bu sezon 2. lige yükseleceğini de iddia eden Selahattin Ezer, “Biz 2. lige yükseleceğimize tüm kalbimizle inanıyor, takımımıza güveniyoruz. Bu yola baş koyduk. Önümüzde 14 final maçımız daha var. Bu maçlarda gerekli puanları alıp 2. lige yükseleceğiz. Bunun için da taraftar desteğine ihtiyacımız var” dedi.

.

Hiç yorum yok:

 
Çorum