31 Ocak 2008 Perşembe

75 BİN ADET ÇORUM YUMURTASI HEBA OLDU

Samsun’da önceki geceden beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Buzlanma nedeniyle yollarda çok sayıda trafik kazaları meydana geldi. Samsun-Ankara Karayolunun 16. kilometresinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Çorum’dan gelen Serdar Tecimer yönetimindeki 19 AT 283 plakalı yumurta yüklü kamyonet buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak yan yattı. İçinde 75 bin adet yumurta olduğu belirtilen kamyoneti aynı istikamette takip eden Haluk Seyrek yönetimindeki 45 Y 1473 plakalı tavuk yüklü kamyon da önündeki aracın yoldan çıkması üzerine fren yaparak durmaya çalıştı. Bu sırada kasası kayan kamyon, yol kenarında güçlükle durabildi. Yetkililer kar yağışının bölgede etkisini sürdüreceğini, buzlanmaya karşı daha dikkatli olunması, zincirsiz yola çıkılmaması tavsiyesinde bulundu.

TIR, ÇARPTIĞI OTOMOBİLLE BİRLİKTE RÖFÜJE ÇIKTI

Ankara’dan Samsun istikametine doğru seyir halinde bulunan Mehmet A. (46) idaresindeki 55 K1172 plakalı tır ile Binevler istikametine geçmek isteyen Kemal A. idaresindeki 19 KAÜ 161 plakalı otomobil Binevler Kavşağı’nda çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile tır önünde sürüklediği otomobil ile röfüje çıkarken kazada otomobil içerisinde b.ulunan Gülten A. isimli bir bayan da yaralandı.

KASAP, HAYVAN DERİSİ YÜZERKEN BİLEĞİNİ KESTİ

Sungurlu-Ankara yolu 5. kilometresinde bulunan bir mezbahada çalışan O.K. isimli vatandaş bileğini kesmesi sonucu yaralandı. Bıçak ile büyükbaş hayvanın derisini yüzen O.K. dikkatsizlik nedeniyle bıçağı kaçırınca bileğini kesti. O.K. sungurlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

SİGORTA İSTEYİNCE İŞTEN KOVDULAR

Şaban Yılmaz isimli vatandaş, daha önce İŞKUR tarafından kendisine bulunduğunu ifade ettiği işinden sigorta istediği için kovulduğunu iddia etti. Halk Günü Toplantısı’na katılarak iş isteğinde bulunan Şaban Yılmaz, daha önce bir çok kere kızının bulunması için halk Günü Toplantılarına katıldığını, kızını ararken de işinden ayrılmak zorunda kaldığını ve sonra İŞKUR tarafından kendisine bir iş bulunduğunu dile getirerek bu işten de sigortasının yapılmasını istediği için kovulduğunu iddia etti. Şaban Yılmaz’ın iddiasını dinleyen Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Yılmaz’ın tekrar İŞKUR’a başvurmasını istedi.

Hiç yorum yok:

 
Çorum