13 Şubat 2008 Çarşamba

ÇORUMSPOR TOKAT'A HAZIR


Haftayı sahasında aldığı 2-1’lik Keçiörengücü galibiyetiyle kapatan ve yarın deplasmanda Tokatspor ile sonucu 2. lig yarışında büyük önem taşıyan maçta karşılaşacak olan Çorumspor dün yaptığı tek antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.00’de başlayan antrenmana tüm futbolcular katılırken hafif sakatlıkları bulunan Kenan Çankaya ile Barış Ülger takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Tokatspor maçının provası niteliğinde taktik çift kale maçı oynatırken, sık sık oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu ve adeta futbolcuların beyinlerini yıkadı. Kırmızı-Siyahlı futbolcular da son derece hırslı ve istekli görünerek zorlu Tokatspor maçı öncesinde teknik heyetin yüzünü güldürdüler. Çift kale maçının 4-4-2 sistemi üzerinden oynandığı görüldü. Çorumspor dünkü antrenmanla birlikte Çorum’daki hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-Siyahlılar bugün sabah 9.30’da Tokat’a hareket edecekler ve öğleden sonra yapacakları ter idmanıyla hazırlıklarını tamamlayıp Büyük Otel’de kampa girecekler.
UZUNKÖPRÜ BEYİN YIKADI
Çorumspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü dün yapılan taktik çift kale maçında adeta futbolcuların beynini yıkayıp Tokat maçına motive etti. Çift kale maçında sık sık oyunu durdurarak futbolculara uyarılırda bulunan Uzunköprü, Keçiörengücü maçında yapılan hataları üzerine basarak anlatırken, bu hataları Tokatspor karşısında da yapmaları durumunda hezimete uğrayabileceklerini ve bu nedenle daha dikkatli olmaları gerektiğini anlatırken, maçın önemine de dikkat çekti. İki takım için de çok zor bir maç olacağını kaydeden Cevdet Uzunköprü, puan ya da puanlar alarak yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.
İLHAN KADRODA
Çorumspor’da yarınki Tokatspor maçının kadrosu açıklandı. Kırmızı-Siyahlılar Tokat’a 20 kişilik kadro ile gidecek. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Antalya kampında sakatlanan İlhan’ı uzun bir aradan sonra kadroya aldı. Bugün sabah 9.30’da Tokat’a hareket edecek olan Kırmızı-Siyahlı kafilede şu futbolcular bulunuyor: Doğan, M. Ali Barut, Barış Altıntaş, Barış Ülger, Kenan Evren, Kenan Çankaya, Serdal, Ferdi, Hüseyin Yıldız, Onur, Bayram, Kazım, M. Ali Beşel, Hızır, Eren, Emre, Ahmet, Rıfat ve Bülent.

Hiç yorum yok:

 
Çorum